Американський бізнесмен Ілон Маск злякався зараження і дозволив працівникам своєї компанії Tesla залишитися вдома на тлі поширення коронавіруса. Про це йдеться в листі, який підприємець розіслав співробітникам. Витяги з нього призводить Business Insider. Схоже, Маск вирішив не ризикувати життям співробітників, хоч це і вплине на прибуток як компанії, так і самого Маска.

Ілон Маск, фото Студвей

Співробітникам заводу можна не виходити на роботу навіть при найменшій ознаці нездужання. Варто зазначити, що у Маска була зовсім інша думка на рахунок коронавіруса та карантинів.

Одночасно Маск підкреслив, що вважає ажіотаж навколо вірусу зайвим. На його думку, паніка виявляється куди більш шкідливою, ніж збиток від поширення вірусу. Маск впевнений, що число заражених коронавірусом “не перевищить 0,1 відсотка від населення планети”. Однак, це лише прогнози, а ліки, як такого, не варто очікувати в найближчі місяці. За прогнозами вчений, на створення ліків буде потрібно як мінімум рік, так що карантин і самоізоляція - найкращі ліки на сьогоднішній день.

Ілон Маск, gettyimages

Популярні новини зараз

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.