Китайська компанія Oukitel 20 березня 2020 року випускає свій наступний захищений смартфон серії WP, який отримав назву WP6. Звичайно, назва мало про що говорить, але смартфону точно є чим здивувати користувачів.

Oukitel WP6, gizchina

Oukitel WP6 буде побудований на базі восьмиядерної однокристальних системи MediaTek Helio P70. Він оснащений 6 ГБ оперативної і 128 ГБ енергонезалежній флеш-пам'яті. Екран отримав діагональ 6,3 дюйма і каплевидний виріз під фронтальну камеру, роздільна здатність дисплея складає 2340 x 1080 пікселей при співвідношенні сторін 18:9.

Дисплей покритий захисним склом Corning Gorilla Glass 5 завтовшки 1,1 мм Безсмертна новинка з Китаю отримала акумулятор на 10 000 маг, і цього більш ніж достатньо, навіть якщо користуватися новинкою на протязі всього дня. Такий смартфон відмінно підійде для подорожей або активного відпочинку, адже він не боїться ударів, падінь, а також води і пилу. Правда, про ціну поки говорити рано.

смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз

Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдери назвали дату виходу флагманського OnePlus 8. За словами експертів, презентація відбудеться вже 15 квітня, а сам захід відбудеться в онлайн режимі. Про ціну гаджета поки говорити рано.

Як повідомляв Знай.uа сервіс YouTube змінив навігацію. Тепер в сервісі з'явилися інші ключові рубрики, а пошук відео можна здійснити з допомогою нових додаткових фільтрів. Оновлення стане доступним для всіх найближчим часом.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу розумного браслета Xiaomi Mi Band 5. За повідомленнями експертів, презентація запланована на кінець 2020 року. Коронавірус вплинув на постачання компонентів, так що фанатам доведеться почекати.