Microsoft тільки що анонсувала всі характеристики Xbox Series X. Нова ігрова консоль поставляється з індивідуальним твердотілим накопичувачем NVMe ємністю 1 ТБ, і швидкість завантаження гри значно підвищилася, якщо порівнювати з попередником. Згідно з недавнім відео, Xbox Series X завантажується набагато швидше, ніж Xbox One X. Для порівняння використовується демо-гра, а консолі намагаються її завантажити як можна швидше. Звичайно ж, нова консоль аж на 30 секунд швидше свого попередника в цій справі. Xbox One X знадобилося ще 40 секунд, щоб завершити завантаження.

Завантаження гри, gizchina

Нова підтримка SSD також дозволить користувачам Xbox Series X негайно відновити гру і швидко повернутися в гру навіть після перезапуску, оскільки стан гри можна прямо зберегти на системному SSD.

Xbox, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали дату виходу флагманського OnePlus 8. За словами експертів, презентація відбудеться вже 15 квітня, а сам захід відбудеться в онлайн режимі. Про ціну гаджета поки говорити рано.

Як повідомляв Знай.uа сервіс YouTube змінив навігацію. Тепер в сервісі з'явилися інші ключові рубрики, а пошук відео можна здійснити з допомогою нових додаткових фільтрів. Оновлення стане доступним для всіх найближчим часом.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу розумного браслета Xiaomi Mi Band 5. За повідомленнями експертів, презентація запланована на кінець 2020 року. Коронавірус вплинув на постачання компонентів, так що фанатам доведеться почекати.