В останні роки відносно молодий бренд смартфонів OnePlus значно виріс в розмірах і популярності. Настільки, що амбасадором бренду компанії є один з найбільш відомих голлівудських акторів в світі, Роберт Дауні-молодший. Тепер актор потрапив на фото з OnePlus 8 Pro в руках.

Початкове зображення, як повідомляється, було помічено в Instagram, загружено режисером Семом Джонсом, але з тих пір воно було видалене. Тим не менш, деякі інші користувачі Instagram і веб-сайти фан-сторінок повторно завантажили зображення, щоб ви могли подивитися самі.

зображення видно, що OnePlus 8 Pro виглядає дуже схоже на OnePlus 7T Pro ззаду. Модуль задньої камери сконструйований аналогічним чином і також розміщений вертикально. На жаль, більш дрібні деталі не розглянути на зображеннях.

смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Показати ще

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.