Xiaomi Mi Note 10 - нова модель популярної серії Mi Note китайського технологічного гіганта. Це сімейство смартфонів, як правило, орієнтована на середній сегмент і було в цілому успішним завдяки привабливим цінами і характеристиками. Тепер Mi Note 10 пройшов суворий тест на довговічність від відомого ютубера JerryRigEverything, відомого тестами на знос і довговічність смартфонів.

Згідно з тестами, корпус Mi Note 10, захищений склом Corning Gorilla, показав гарні результати в тесті на подряпини. Аж до 6-го рівня та задня панель, і дисплей не були пошкоджені, хоча шкалою Мооса на рівні 6 вдалося залишити слід з обох сторін. Камера була також піддана подібним грубим випробувань.

В іншому випробуванні екран також піддавали тепловому випробуванню при невеликому спалах від запальнички. Mi Note 10 витримав цей тест. Завдяки алюмінієвій рамі подряпини від ножа були помітні, але тільки із-за надмірного зусилля.

смартфон, gettyimages

Так що будьте впевнені, він не крихкий. Ще один позитивний аспект, що стосується Mi Note 10, полягав у тому, що він ледь прогинався під час силового випробування під тиском.

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.