Коли мова заходити про вихід нового масштабного оновлення для смартфонів серії Mi A, не варто поспішати писати про це. Xiaomi Mi A2 Lite – ще одному тому підтвердження.

Xiaomi, gettyimages

Кілька днів тому стало відомо, що смартфон, який випускається в рамках програми Android One, отримав важливий апдейт. Оновлення під номером V11.0.2.0.QDLMIXM принесло операційну систему Android. Однак, вже через день користувачі почали повідомляти про перші проблеми. І це дивно, адже за Xiaomi таких гріхів не помічалося. Схоже, компанія вирішила в прискореному вигляді надіслати оновлення, що і призвело до проблем з роботою мільйонів гаджетів.

Xiaomi, gettyimages

Що стосується самих проблем, найсерйозніша - вічна циклічна завантаження, від якої неможливо позбавити звичайному користувачеві. Смартфон стає неробочим, і відновити його дуже важко.

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Показати ще

На завершення додамо, що серія Mi A включається чотири моделі. І що цікаво, ні одну з них оновити до більш актуальної версії операційної системи Android китайський виробник без проблем не зміг. Швидше за все оновлення виправлять, але користувачі просто залишилися без смартфонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.