Хлопці з SquareTrade провели свій звичайний тест на “ламкість” на новому флагманському тріо Samsung S20. Цікаво, що тест показав, що найбільш компактний з трьох досить вразливий. Різниця набагато більше, ніж у минулому році, коли всі три моделі S10 набрали приблизно однакову кількість балів. На відео нижче показані всі три телефони, які пройшли кілька тестів на довговічність. Болісно бачити, як ці 1000-доларові телефони проходять ці екстремальні випробування.

Екран Galaxy S20 був повністю розбитий під час першого падіння з 6 футів (1,8 м). Задня панель також не витримала випробування. S20 був також єдиним телефоном з трьох, який виявився несправним. Це сталося відразу після випробування на вигин, і пристрій показав найгірші результати у випробуванні на падіння.

Цікаво, що високопродуктивний варіант Galaxy S20 Ultra досяг максимального тиску до вигину і залишався функціональним після. Пристрій залишалося придатним для використання після випробування падінням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.