Bethesda розкрила системні вимоги Doom Eternal для PC, оновивши сторінку гри в Steam. Однак, багато геймери розчаровані, так як гра вимагає сучасні компоненти і потужний компютер.

Щоб запустити Doom Eternal на мінімальних налаштуваннях графіки, але в 1080р і 30 FPS, знадобиться Intel Core i5 на 3.3 ГГц, GeForce GTX 970 на 4 ГБ і 8 ГБ ОЗУ. Іншими словами, гра дуже вимоглива, так що далеко не кожен геймер зможе оцінити гру без гальмувань і осідання частоти оновлення кадрів.

Мінімальні налаштування (1080р, 60FPS і низькі налаштування)

Рекомендовані (1440p, 60 fps, високі налаштування графіки)

  • ОС: Windows 10 (64-біт)

  • Процесор: Intel Core i7-6700K або краще, або AMD Ryzen 7 1800X або краще

  • оперативна пам'ять: 16 ГБ

  • Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 1080 (8 ГБ), RTX 2060 (8 ГБ) або AMD Radeon RX Vega 56 (8 ГБ)

  • Місце на жорсткому диску: 50 ГБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.