Apple готує свій “бюджетний” iPhone SE 2, який в даний час знаходиться на останній стадії виробництва. Однак Apple може перенести анонс гаджета на другу половину 2020 року із-за проблем з поставками.

iPhone, gettyimages

Але до цих пір всі новини про час випуску Apple iPhone SE 2 повідомляли про вихід новинки цього місяця. Повідомляється, що Apple може випустити iPhone SE 2 31 березня, але в залежності від поточної епідемічної ситуації відповідне час випуску може бути відкладено.

iPhone, gettyimages

Згідно з попереднім звітом, Apple iPhone SE 2 повинен бути схожий на iPhone 8 з 4,7-дюймовим РК-дисплеєм. Цей смартфон також буде використовувати чіп A13 з 3 ГБ оперативної пам'яті. Інші функції цього смартфона включають підтримку Touch ID і кнопки Home.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.