У середині січня корпорація Microsoft припинила підтримку операційної системи Windows 7, життєвий цикл якої склав більше десяти років. Це спровокувало масовий перехід користувачів “сімки” на актуальну Windows 10. Однак, далеко не всі зважилися на перехід, адже у Windows 10 по раніше є величезна кількість недоліків, які так і не вирішили протягом декількох років.

Windows 10, gettyimages

В період з кінця грудня по кінець січня користувальницька база Windows 7 зменшилася на чотири процентних пункти: з 29,6% до 25,6%. В цей же час частка комп'ютерів і ноутбуків під управлінням “десятки” виріс з 53,4% до 57,1%.

Схоже, Windows 7 і далі буде користуватися величезною популярністю, не дарма її сприймають як найбільш вдалу ОС від Microsoft.

Windows 10, gettyimages

Популярні новини зараз

Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.