Після запуску флагманської лінійки наступного покоління Pixel - Pixel 4 і 4 XL, технологічний гігант Google готується до випуску бюджетного варіанту, дубльованого як Pixel 4a, і стане наступником Pixel 3a.

Очікувалося, що Google Pixel 4a буде офіційно анонсований на конференції Google I/O 2020 в травні цього року. Тим не менш, компанія скасувала захід.

Google Pixel 4a, gizchina

напередодні запуску В реальному часі з'явилися реальні зображення майбутнього бюджетного смартфона Pixel 4a, демонструють дизайн пристрою як спереду, так і ззаду.

З першого погляду на просочилися зображення стає ясно, що Google Pixel 4a має невеликі розміри, і компанія також пропонує закруглені кути на пристрої. У нього вузькі рамки навколо дисплея, а в лівому верхньому кутку екрану - виріз для камери.

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Google Pixel 4a, gizchina

На задній стороні пристрою є один датчик камери і світлодіодний спалах, які розташовані на модулі камери квадратної форми, щоб гарантувати, що дизайн телефону буде схожий на Pixel 4. Для додаткового захисту є також задній датчик відбитків пальців.

Правда, про ціну поки говорити рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.