Xiaomi подала заявку на видачу патенту на Китайську асоціацію інтелектуальної власності (CNIPA). Патент, який був вперше виявлений індійським блогом 91Mobiles, показує, що компанія може працювати над чимось захоплюючим і цікавим. Патент вказує на новий дизайн для аксесуара, який буде заряджати ваші бездротові навушники з допомогою смартфона. Рішення буде використовувати функцію зворотного зарядки смартфонів, але на цей раз воно буде повністю бездротовим.

Xiaomi чохол, gizchina

Опис патенту говорить: “Цей дизайн зовнішнього вигляду являє собою аксесуар для мобільного телефону, який можна встановити на мобільний телефон, використовувати для зберігання навушників і зарядки гарнітури”. З опису ми можемо зрозуміти, що пристрій буде являти собою чохол для телефону з відсіком для зберігання ззаду, який може служити футляром для зберігання пари навушників. Чохол також можна використовувати для зарядки навушників всередині. Це може відбутися тільки через зворотний бездротову зарядку.

Xiaomi чохол, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.