Експерти з CNET перевірили міцність Samsung Galaxy S20 Ultra серією з 5 падінь на тротуар. Попередні замовлення все ще тривають, тому у вас ще є час прийняти рішення на основі результатів цього тесту.

Galaxy S20 Ultra - сама потужна, але і найдорожча з нової лінійки Samsung S20. При ціні в 1399 доларів цілком нормально задуматися про міцності пристрою.

Як ви вже бачили, скло, покриває передню і задню частину S20 Ultra, зігнута з чотирьох сторін. Додайте до цього модуль камери, який явно випирає з корпусу. Враховуючи це, ви можете швидко зрозуміти, що флагман Samsung не справляє враження довговічного телефону.

Galaxy S20 Ultra - єдина модель в лінійці, оснащена Gorilla Glass 6 на передній і задній сторонах. У Galaxy S20 і S20 + тільки Gorilla 5 на задній панелі. Також слід зазначити, що всі моделі поставляються із заводу з впровадженої плівкою для екрана, яку CNET також залишила на місці під час першої частини тесту.

Samsung Galaxy S10+, gettyimages

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.