Sony вирішила знову переглянути політику цін на сервіси і знизила ціну на передплату PlayStation Plus на території України. Для геймерів це відмінна ідея, так як геймери можуть істотно заощадити.

Sony, gettyimages

Компанія почала розсилати листи користувачам PlayStation Plus, в якому повідомляє про зниження цін. Так, з 1 травня 2020 року вартість місячної підписки складе 209 гривень, тримісячна підписка подешевшає до 549 грн. За річну передплату доведеться віддати 1 299 гривень. Втім, це низька ціна, якщо врахувати, що деякі ігри коштують по 4 тисячі гривень.

Різниця в ціні:

За словами Sony, нові цінники набудуть чинності з 1 травня 2020 року 12:59 за київським часом.

Sony контроллер, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.