PS5 буде консоль наступного покоління початкового рівня, але кращі характеристики будуть зарезервовані для PS5 Pro, ранній випуск якого, мабуть, необхідний для конкуренції з Microsoft Xbox Series X.

Тому Sony вирішила випустити дві консолі нового покоління наприкінці 2020 року, при цьому PS5 Pro буде доступний одночасно з PS5.

PlayStation 5, gizchina

Інформація надходить від VFXVeteran, користувача форуму NeoGAF, чий аккаунт сертифікований як “професіонал галузі”. За його словами, численні інсайдерські джерела сходяться на думці, що PS5 Pro - це високоякісне рішення від Sony, яке дозволить йому конкурувати з Microsoft Xbox Series X.

Нагадаємо, що Xbox Series X був отримає потужність в 12 терафлопс проти 9,2 терафлопс у PS5. Останній насправді буде недорогим варіантом для PS5 Pro, який буде конкурувати або навіть перевершувати Series X з точки зору специфікацій.

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Sony контроллер, gettyimages

У початкових планах Sony по запуску двох консолей не було необхідності, але японська група адаптувалася до стратегії Microsoft, яка також планує випустити дві моделі наприкінці року. На даний момент компанія Redmond повідомила тільки про Series X, але в планах також буде більш доступна версія (Series S).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.