Оновлення Windows 10 KB4535996, доступне з кінця минулого тижня, являє собою набір виправлень, які, крім іншого, вирішують проблеми, пов'язані з функцією пошуку в системі. Однак, це оновлення також викликає величезну кількість помилок у деяких користувачів, як повідомляє Windows Latest. Синій екран смерті, ПК, який відмовляється запускатися ... Після того, як раніше в цьому місяці сталася схожа проблема, Windows 10 продовжує боротися з користувачами.

Windows 10, gettyimages

Але є й інші проблеми. Користувач пояснює, що після завантаження та установки KB4535996 через Центр оновлення Windows (в якості додаткового оновлення) система перезапустилась і викликала синій екран смерті (BSoD). Інші мають справу з випадковими проблемами блокування ПК. Користувачі повідомляють, що пристрої починають зависати без причини.

Microsoft, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.