Оскільки з моменту виходу на ринок консолі Sony PlayStation 4 пройшло вже більше шести років, так як вона вперше з'явилася у продажу ще восени 2013 року, попит на неї стрімко падає. І це не дивно, так як компанія до цих пір продає цю приставку за ціною в 400 доларів, що досить багато, якщо врахувати, що нова PS5 з'явиться на прилавках до кінця 2020 року, і коштувати вона буде в районі 500 доларів.

Sony контроллер, gettyimages

Втім, вже незабаром ситуація вкрай сильно зміниться, тому що попит на Sony PlayStation 4 падає з дуже великою швидкістю. Аналітики стверджують, що ціна знизиться до 200 доларів, що зробить її дуже доступною на ринку. До того ж, компанія точно не буде виробляти PS4 після виходу нової версії.

геймеры, gettyimages

Якщо дана приставка насправді виявиться дешевше удвічі, знизитися також повинні розцінки на аксесуари та відеоігри для неї, але не обов'язково також у два рази. Завжди, коли настає заключна стадія життєвого циклу будь-яких консолей японської корпорації Sony, вона знижує розцінки на свою продукцію, роблячи її більш доступною.

Популярні новини зараз

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.иа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.