Цим вранці глава Nubia Ні Фей офіційно оголосив про новий рекорд Nubia Red Magic 5G Antutu/Master Lu. На скріншоті Nubia Red Magic 5G з номером моделі NX659J набирає 633724 бали на AnTuTu. Крім того, він також набрав 563588 очок у рейтингу Майстер Лу. До цього Xiaomi Mi 10 був королем AnTuTu. Він набрав 585 000 балів, а iQOO 3 5G - 575883 бали. Цей останній результат показує, що Nubia Red Magic - новий “король AnTuTu”.

NUBIA RED MAGIC 5G, gizchina

Оцінки Nubia Red Magic 5G GeekBench показують одноядерний рекорд 934, в той час як багатоядерний рахунок досяг 3444. Цей смартфон буде оснащений 12 ГБ пам'яті LPDDR5, а також екраном Visionox FHD + 144 Гц. Варто відзначити, що Ni Fei раніше підтвердив на Weibo, що ігровий телефон Red Magic 5G також матиме 16 ГБ версію пам'яті LPDDR5. Цей смартфон також буде оснащений Snapdragon 865 + X55M, флеш-пам'яттю 256 ГБ, системою Android 10, подвійним мікросхемою з сенсорним чіпом і рішенням для швидкої зарядки з турбонаддувом і повітряним охолодженням.

NUBIA RED MAGIC 5G, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів

У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався

Показати ще

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.