Сьогодні Microsoft оголосила, що планує випустити антивірусну програму Defender для Android і iOS в кінці цього року. Компанія з Редмонда розробляє програми для мобільних операційних систем, розроблені для забезпечення антивірусного захисту і “повного взаємодії з командним рядком”. Тим не менш, компанія досі не розкриває, що саме будуть робити додатка. Але ми побачимо його демонстрацію на конференції RSA на наступному тижні.

Microsoft, Comss

Цей крок також є останньою спробою продавати товари споживачам, які використовують мобільні продукти інших компаній. В останні роки Microsoft представила Office для платформ Android і iOS, придбала популярний додаток для мобільного клавіатури SwiftKey і випустила нові мобільні ігри на основі ігор Minecraft. В минулому році Microsoft також випустила свій власний двоекранний телефон на Android. Подивимося, що компанія приготувала для користувачів в цей раз.

Microsoft

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi показала, що всередині смартфона Xiaomi Mi 10. Крім клею, в ньому компактно розміщені 4 датчика камери, великий акумулятор і потужний процесор. Швидше за все, ремонтопридатність пристрої теж буде на висоті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony закрила всі форуми для користувачів PlayStation. За заявою компанії, користувачі можуть обговорювати консолі в соцмережах, а форуми в 2020 році вже не є актуальним місцем для обговорення.

Також Знай.uа повідомляв, що чергове оновлення Windows видаляє дані користувачів. Microsoft вже пообіцяла виправити ситуацію.

https://youtu.be/1rIO9Myxvt4