Sony PS5 - одна з найбільш очікуваних ігрових консолей в галузі на даний момент. Якщо є яка-небудь консоль, яка знаходиться на одному рівні з PS5, це повинна бути Microsoft Xbox Series X. Ці консолі будуть битися до фінішу у всьому. Від дизайну до апаратного забезпечення, програмного забезпечення, ціни і так далі, вони будуть конкурувати на ринку багато років. Однак у недавніх витоках стверджується, що у Sony є деякі реальні труднощі в забезпеченні поставок DRAM (динамічної оперативної пам'яті і флеш-пам'яті для виробництва PS5 (PlayStation 5).

PlayStation 4

Ця трудність означає, що ціна, ймовірно, буде зростати. Аналітики вважають, що одним з мінусів PS5 може стати її ціна. Судячи з усього, ціна за консоль буде в районі 470 доларів, що досить багато, якщо порівнювати з 380 доларами на момент виходу PS4.

Sony PlayStation 5

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.