наприкінці минулого тижня Google випустила бета-версію Chrome 81 для Android, Chrome OS, Linux, macOS і Windows. Новинку включає в себе кілька цікавих функцій, які стануть корисними користувачам.

В першу чергу, в Chrome 81 додана нова підтримка доповненої реальності в мережі, заснована на функціональності, яку Google повільно, але неухильно додавав в Chrome протягом останніх декількох місяців.

Google Chrome

Chrome 81 також представляє веб-середовище NFC, яка дозволить веб-додаткам взаємодіяти з тегами NFC. Як зазначає блозі Google Chromium: “Це відкриває нові варіанти використання в мережі, включаючи надання інформації про музейні експонати, управління даними, надання інформації та багато іншого”.

Про дату виходу нової версії браузера поки немає ніяких даних.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Google Chrome

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче представити бюджетну версію смартфона iPhone SE 2 вже в березні цього року. Судячи за повідомленнями, новинку представлять вже 31 березня, так що анонс не за горами.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила масажне крісло, яке точно порадує любителів розслаблятися. А цінник в 600 доларів дозволить стати девайсу максимально доступним, якщо порівнювати з конкурентами.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony зіткнулася з новою проблемою при створенні Sony PlayStation 5. Повідомляється, що ціна буде достатньо високою як для консолі, особливо, якщо порівнювати з попередником.