Складаний телефон нового покоління від Samsung - це новий фаворит на ринку смартфонів. Без сумніву, дизайн Galaxy Z - це те, що подобається багатьом споживачам. Як прямий конкурент нового Motorola RAZR, складаний телефон Samsung, як очікується, справить найкраще враження.

Samsung Galaxy Z Flip, gizchina

Один з користувачів мережі показав головний недолік цього гнучкого девайса. Після першого вигину смартфона він просто тріснув.

Незрозуміло, в чому може бути причина або що могло статися. Однак, Samsung оперативно запропонувала замінити смартфон. Однак, це точно вплине на репутацію компанії і популярність смартфона в майбутньому.

Samsung Galaxy Z Flip, gizchina

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.