Компанія Xiaomi випустила бюджетний динамік, який отримав назву Mi Outdoor Bluetooth Speaker.

XIAOMI MI OUTDOOR BLUETOOTH SPEAKER, gizchina

Абсолютно новий динамік Bluetooth оснащений такими функціями, як вихідна потужність 5 Вт, тривалий час автономної роботи і підтримка голосових помічників. Говорячи про дизайн, динамік Bluetooth досить компактний і легкий. Згідно з технічними характеристиками, динамік має частотну характеристику від 20 до 20 кГц.

Для підключення є порт AUX і Micro-USB для зарядки динаміка. Продукт також використовує Bluetooth 5.0 для підключення. Варто відзначити, що всі ці порти заховані за кришкою, що робить продукт більш привабливим. Динамік поставляється з класом водонепроникності IPX5, що означає, що він захищений від попадання води.

XIAOMI MI OUTDOOR BLUETOOTH SPEAKER, gizchina

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Для ФОП вступили у дію нові правила

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Все це підтримується батареєю ємністю 2000 маг, яка може забезпечити до 20 годин автономної роботи від однієї зарядки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерт перевірив на міцність новенький гнучкий смартфон Samsung Galaxy Flip. На диво, він розчарував тестера, так як екран все ще вразливий, і навіть нігтем його можна подряпати, хоча Samsung робила акцент на міцності дисплея.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft відкликає останнє оновлення Windows 10. Користувачі почали масово скаржитися на помилки в роботі комп'ютерів, а деякі взагалі залишилися без доступу до інтернету.

Також Знай.uа повідомляв, що продажі електрокарів б'ють всі рекорди. Аналітики запевняють, що вже у 2030 році на ринку будуть домінувати електрокари.