Найгіршою роботою в житті майбутнього мільярдера стала робота на тартаку в канадському Ванкувері.

Ілон Маск, фото Громадське телебачення

Засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск в ефірі Third Row Tesla на YouTube розповів про гіршому, але прибутковому місці роботи. Не секрет, що Ілон Маск жив у бідній родині, так що працювати йому доводилося з юного віку. До 17 років майбутній мільярдер жив у ПАР, потім переїхав до Канади, де працював на фермі у Монреалі. Пізніше Маск влаштувався на лісопилку в Ванкувері чистильником котла в місцевій котельні.

Маск, фото - 24 Канал

В його обов'язки входило: пролізти в спеціальному одязі через вузький тунель, збираючи сміття і нагрітий пісок з котла.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Звичайно, робота була максимально небезпечною, але така робота виправдовувала себе заробленими грошима, так що вибір був невеликий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, що у Tesla з'явиться справжній конкурент, адже компанія Nikola представить свою версію пікапа на електродвигуні. Правда, новинка з'явиться на публіці вже в 2021 році, так що доведеться почекати.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили характеристики флагманського OnePlus 8 Pro, який зможе затьмарити навіть топового смартфона від Samsung і Apple. Правда, ціна буде відповідною.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony відмовилася від участі у заході MWC 2020, через спалах смертоносного вірусу на території Китаю. Проте, компанія планує провести онлайн-презентацію своїх гаджетів.