Спалах коронавіруса у Китаї, мабуть, створює більше проблем, ніж очікувалося. Звичайно ж, мова йде про найбільшій виставці електроніки MWC 2020. Повідомляється, що компанія Sony відмовилася від участі на заході з-за спалаху коронавіруса.

Коронавірус у Китаї, фото: EPA / ТАСС

Отже, Sony проведе онлайн прес-конференцію на своєму офіційному каналі Xperia YouTube 24 лютого о 8:30; що приблизно за 30 хвилин до початку MWC 2020. Звичайно, це далеко не найкращий час, але краще так, ніж взагалі відмовитися від представлення власних новинок.

Коронавірус з Китаю, фото: Reuters

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Нагадаємо, що флагманський Xiaomi Mi 10 представлять публіці вже 23 лютого, так що саме час обзавестися новим гаджетом. Правда, будуть смартфони доставлені покупцям під час - невідомо.

Як повідомляв Знай.uа хакери навчилися зламувати смартфони на Android за допомогою Bluetooth. Схоже, користувачі в небезпеці, і це стосується популярної версії Android. Настійно рекомендуємо оновитися до актуальної версії ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що OnePlus з'явиться в бюджетній модифікації, що дозволило компанії захопити нижній сегмент ринку.