Xiaomi Mi 10, поряд з серією Galaxy S20, є двома важливими флагманами, які покажуть публіці в лютому цього року. Galaxy S20 офіційно стартує 11 лютого в США, а Xiaomi Mi 10 очікується незабаром після презентації від корейців. Хоча в перших повідомленнях говорилося, що флагман Xiaomi може бути представлений безпосередньо перед запуском S20, схоже, що 13 лютого - більш імовірна дата запуску пристрою в Китаї.

Xiaomi Mi Mix Alpha

Після підтвердження, що Xiaomi Mi 10 буде поставлятися з LPDDR5, Micron також оголосив, що обере 5 фанатів і дасть їм купон JD.com на 100 юанів, щоб допомогти придбати новий флагман Xiaomi. Незважаючи на те, що прийнято робити подарунки фанатам на Weibo, тут цікаво те, що вони дали дату. Micron заявила, що 13 лютого видасть купон обраним користувачам на купівлю 10 Mi, що може статися, коли телефон надійде в продаж.

Xiaomi Mi Mix 4

Можливо, компанія вже визначилася з датою виходу.

Популярні новини зараз

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Показати ще

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.