Компанія Vivo непомітно анонсувала новий смартфон під назвою Vivo Y91C 2020 в Бангладеші.

Vivo Y91C 2020 має розміри 155,11 х 75,09 х 8,28 мм і важить 163,5 грама. Телефон являє собою 6,22-дюймовий IPS-дисплей Halo FullView з вирізом під камеру у формі краплі. Екран пропонує HD + дозвіл 720 х 1520 пікселів. Задня панель телефону виконана з полікарбонатного матеріалу і має дуже непоганий зовнішній вигляд.

Vivo Y91C 2020, gizchina

Восьмиядерний процесор MediaTek Helio P22 (MT6762R) забезпечує роботу смартфона разом з 2 ГБ оперативної пам'яті. Телефон початкового рівня Vivo пропонує користувачам 32 ГБ вбудованої пам'яті. Користувачі можуть розширити своє сховище картою microSD. Досить неприємно бачити, що телефон поставляється з більш старої ОС Android 8.1 Oreo, яка оснащена інтерфейсом FunTouch OS 4.5.

У пристрої немає сканер відбитків пальців, що означає, що користувачам буде надана тільки біометрична функція захисту з розблокуванням особи.

Популярні новини зараз

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Vivo Y89

до Речі, за смартфон попросять близько 117 доларів, що точно порадує покупців.

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.