Якщо вірити цій останній витоку, ви можете розраховувати заплатити максимальну ціну за Samsung Galaxy S20. По мірі того, як Samsung Galaxy Unpacked стає все ближче, з кожним днем з'являється нова інформація про нових телефонах компанії.

Тепер ми думаємо, що знаємо, скільки будуть коштувати телефони, так як відомий інсайдер назвав ціни на майбутні флагмани від Samsung які покажуть публіці вже дуже скоро.

S20 Ultra, який буде поставлятися тільки в 5G, а не в 4G і 5G, не дивно є найдорожчим за £ 1149.

Між тим, S20 Plus 5G приєднується до версії Ultra, долаючи позначку в 1000 фунтів стерлінгів, і варто 1074 фунтів. Сама базова модель S20 4G дебютує всього за £ 800. Як вже згадувалося вище, це приблизно відповідає конкурентів, таких як Apple.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала унікальний смартфон з гнучким екраном. На відміну від уже існуючих моделей, компанія виправила головну проблему гнучкого екрану - місце вигину.

Популярні новини зараз

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony створила новий сайт для PlayStation 5. Однак, можна тільки підписатися на новини, навіть попереднє замовлення можна зробити. Втім, незабаром ми дізнаємося про новинку трохи більше.

Також Знай.uа повідомляв, що нова версія Google Chrome 80 готова порадувати публіку, так як сайти тепер не зможуть збирати особисту інформацію про користувачів.