Смартфон Xiaomi знову опинився в центрі скандалу. На цей раз саме Redmi Note 6 Pro вибухнув в сервісному центрі в Індії. Відео інциденту було опубліковано 91Mobiles на своїй сторінці в Facebook. З відео ми могли помітити, що пристрій було очевидно доставлено власником для ремонту. Поки ремонтник намагався відкрити смартфон, він раптово загорівся.

Ми не можемо перевірити, чи є сервісний центр, розташований в Гуджараті, сертифікованим Xiaomi, але у звіті, опублікованому регіональним виданням Khabar Gujarat, йдеться, що Кішан, технік з Dhriti Mobiles, ремонтував Redmi Note 6 Pro, коли почав виходити дим задній панелі телефону. Потім пристрій загорілося, і техніку довелося скинути його зі столу, щоб вогонь не поглинув інші легкозаймисті предмети. На щастя, ніхто не постраждав, але Redmi Note 6 Pro був повністю пошкоджений. Ми сумніваємося, що на пристрій поширюється якась гарантія, оскільки Note 6 Pro був випущений в 2018 році як наступник Redmi Note 5. Однак ми очікуємо, що Xiaomi розслідує причину виникнення пожежі.

Redmi Note 6 Pro, gizchina

Нагадаємо, що компанія Firefox запровадила нову функцію в браузер, який дозволить мільйонам побачити дані, які браузер збирав про них. Правда, особистої інформації там немає, але це навіть на краще.

Як повідомляв Знай.uа гнучкий смартфон Samsung Galaxy Z Flip засвітився на тесті продуктивності. На жаль, новинка не отримає топовий процесор, але така плата за компактність і гнучкість дисплея.

Популярні новини зараз

Школярі вчитимуться за новими правилами: які зміни підготувало Міносвіти

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що художник обдурив сервіси Google за допомогою візка і купи смартфонів. Таким чином він створив локальну пробку, а сервіси Google відображали це на картах.