останнім часом Apple стала помітною фігурою в категорії дійсно бездротових навушників. Здається малоймовірним, що бренд смартфонів є основним гравцем в індустрії мобільних пристроїв, але AirPods користуються величезною популярністю. Це призвело до того, що багато людей обожнюють цей продукт, але стільки ж і критиків продукції. Тим не менше, ніхто не пішов так далеко, як бариста, який відмовив у подачі кави клієнту тільки тому, що він носив AirPods від Apple.

AirPods Pro, Лайфхакер

За словами самого клієнта, він був “біля стійки кафе, і касир не прийняв моє замовлення, поки я не зняв свій AirPod! І навушник був тільки в одному вусі!”. Іншими словами, бариста відмовив в обслуговуванні із-за того, що носили тільки один навушник AirPod. Як повідомляється, коли клієнт прийняв відповідні заходи, відповідь був заснований на соціально-моральних принципах.

AirPods Pro

Зазвичай вважається, що це погані манери чи грубість, коли хтось розмовляє з іншою людиною, використовуючи навушники. Це означає, що люди сприймають це як небажаний знак або як наслідок того, що людина, що знаходиться перед вами, не приділяє повної уваги.

Популярні новини зараз

Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати

Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.