В минулому році, в грудні, майже через 26 років після смерті горезвісного наркобарона, був випущений смартфон під назвою Pablo Escobar Fold 1. Смартфон, який претендує на довговічність, був представлений як найдешевший складаний телефон, стартова ціна якого склала 349 доларів.

Escobar Fold 1, gizchina

Тепер компанія, натхненна Пабло Эскобаром, випустила новий складаний смартфон, який дуже схожий на Samsung Galaxy Fold - Escobar Fold 2. Однак замість цінника Galaxy Fold за 2000 доларів пристрій коштує всього 399 доларів.

Смартфон поставляється з 4,6-дюймовим зовнішнім дисплеєм, який відкривається і перетворюється в 7,3-дюймовий екран планшета. Як і у першого складного телефону Samsung, в цьому ж куті у правому куті є виріз для датчиків камери.

Escobar Fold 2 має трикамерну камеру на задній панелі, яка складається з 12-мегапіксельного ширококутного об'єктива, 12-мегапіксельного телеоб'єктиву і 16-мегапіксельного надширокої об'єктива. На лицьовій стороні він оснащений подвійною камерою з 8-мегапіксельним сенсором і 10-мегапіксельною камерою на розгорнутому дисплеї планшета.

Популярні новини зараз

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Під капотом пристрій живиться від восьмиъядерного процесора Qualcomm Snapdragon 855 і має батарею ємністю 4380 маг. На пристрої встановлена новітня операційна система Android 10.

Нагадаємо, що компанія Ferrari готується до судового розгляду. Виявляється, інша компанія хоче привласнити назву позашляховика італійців собі, так що компаніям доведеться відстоювати свої права в суді.

Як повідомляв Знай.uа Ігровий Asus ROG Phone II опинився в дефіциті через коронавіруса. Повідомляється, що фабрики по збору смартфона не працюють із-за вірусу, так що купити смартфон цієї моделі не так вже й просто.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 10 отримає сканер відбитків пальців, що зробить його новим бюджетником в 2021 році. Правда, це лише здогадки від інсайдерів і аналітиків.