В мережу злили нові подробиці про майбутню консолі PlayStation 5. Хоча ми знаємо, що цей пристрій буде називатися “PS5”, тепер цьому є офіційне підтвердження. Після подачі заяви в Швейцарське агентство інтелектуальної власності 27 січня Британське відомство інтелектуальної власності (IPO) також схвалив заявку Sony на товарний знак. Додаток відноситься до класу 9 і включає в себе ігрові приставки. У найближчі дні Sony, безсумнівно, подасть заявку на одні і ті ж товарні знаки в декількох країнах для забезпечення глобальної захисту своєї власності.

PlayStation 4, Rozetked

принаймні, завдяки цьому опису торгової марки, ми можемо бути більш впевнені, що консоль нового покоління Sony буде називатися PS5. Це дає нам зрозуміти, що незабаром компанія представить публіці новинку, так що доведеться трохи почекати.

Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що компанія Samsung готова випустити в цьому році відразу кілька гнучких смартфонів. Правда, новинки покажуть ближче до літа 2020 року.

Популярні новини зараз

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, месенджер WhatsApp обзаведеться корисною функцією. Тепер можна перераховувати гроші іншим користувачам, що сильно спростить життя.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали нові емодзі, які з'являться у всіх сучасних смартфонах світу, включаючи Android і iOS.