У той час як Sony працює над PlayStation 5 наступного покоління, Microsoft також готує наступну консоль Xbox Series X. Пару днів тому ми побачили перші живі зображення ігрової консолі. Що ж, тепер у нас є ключова інформація про майбутню консолі Microsoft. Судячи з новими витокам, Xbox X Series буде оснащена головним SSD-сховищем PS5019-E19. Найкраще в цьому новому твердотільному накопичувачі - це той факт, що це пристрій зберігання PCIe 4.0 M. 2 без DRAM.

Xbox Series X
Microsoft

Згідно зі звітом, контролер флеш-пам'яті буде підтримувати до 2 ТБ пам'яті. Це означає, що ми побачимо Xbox Series X з можливістю зберігання до 2 ТБ. Теоретично, це сховище може забезпечувати швидкість до 3,75 ГБ/с. Він також може обробляти до 440 тисяч операцій введення-виведення в секунду. Враховуючи цю швидкість, нове сховище в 36 разів швидше жорстких драйверів Xbox One. Це означає, що обробка інформації буде набагато швидше, що зробить консоль максимально потужною, навіть якщо порівнювати з попередником.

Xbox

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Популярні новини зараз

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.