Vivo працює над технологією зарядки смартфонів наступного покоління, що отримала назву Super FlashCharge tech. Китайський виробник смартфонів нещодавно подав заявку на товарний знак в EUIPO (Європейське відомство інтелектуальної власності). Як видно із зображень, перерахованих нижче, бренд додав дві торговельні марки, а саме Vivo Super FlashCharge і просто Super FlashCharge.

Vivo патент, gizchina

На жаль, патент на товарний знак не розкрив ніякої інформації про технології. Це означає, що в даний час ми поняття не маємо про те, як швидко буде розвиватися технологія зарядки. Досі на смартфон Oppo Reno Ace ми бачили технологію швидкої зарядки максимум 65 Вт. З урахуванням сказаного, технологія зарядки 55 Вт все ще неймовірно швидка. Щоб дати вам уявлення, він зможе поповнити батарею ємністю 4000 маг всього за півгодини.

VIVO V17, galdgets

Коли технологія з'явиться в смартфонах - невідомо.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Нагадаємо, що Huawei і Honor готові здивувати публіку своїми новими гаджетами, але компанії відмовилися від 100-мегапіксельних датчиків у своїх майбутніх смартфонах. На їхню думку прогрес в мобільній індустрії йде не в тому напрямку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony запатентувала незвичайний контролер, який сподобається користувачам. Тепер в гаджет для консолі запровадять голосове керування, попутно додаючи мікрофон в сам геймпад.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені Китаю виявили скам'янілості незвичайного дракона, який був розміром з ворону, але мав довгих хвіст з кістками.