Apple неодноразово відмовлялася розробляти MacBook з сенсорним екраном. Проте з'явився новий патент з описом сенсорного екрану ноутбука.

Патент Apple, gizchina

Патент був поданий в США і підпадає під загальною назвою “Взаємодія між пристроями”. Це, ймовірно, майбутня функція для майбутніх поколінь в екосистемі Apple, яка включає в себе iPhone, iPad і Mac. У патенті технічний гіганта з Купертіно описав смартфон і дисплей ноутбука з відповідними написами і описами для обох.

Патент Apple, gizchina

Як видно з опису, в ньому стверджується, що екран “також є сенсорним дисплеєм”, і користувач може вибрати “безліч вводів пальцем поверх дисплея” для різних функцій і команд. Звичайно ж, мова йде про ноутбуці. Правда, чи буде це необхідною функцією, або ж користувачі зможуть обійтися без такої можливості - покаже час.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.