Ще в грудні Xiaomi оголосила про те, що незабаром компанія випустить чергову ітерацію флагманського смартфона під назвою Xiaomi Mi 10. Він буде працювати на новітньому чіпсеті Snapdragon 865 з підтримкою двухрежимного підключення SA і NSA 5G. Ну, тепер у нас є більше інформації про пристрої. Інсайдери повідомляють, що майбутній Mi 10 буде оснащений перфорованим AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц.

Xiaomi Mi Mix Alpha

Крім того, пристрій буде мати модуль для чотирьох камер ззаду, вирівняний по вертикалі. Крім того, ми повинні побачити 100-мегапіксельний датчик основної камери. Крім того, Mi 10 може поставлятися з батареєю ємністю 4500 мАч з підтримкою швидкої зарядки до 66 Вт. Ми також можемо побачити технологію швидкої зарядки 30 Вт, вбудований в телефон. Якщо компанія зможе впровадити цю функцію, смартфон зможе похвалитися рекордною швидкістю зарядки.

Xiaomi Mi 10

Нагадаємо, що компанія Huawei похвалилася рекордними продажами смартфонів. Корпорація практично перевершила власні очікування, але в 2020 році цей рекорд точно буде змінено.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа експерти з DxOMark оцінили ігровий смартфон ASUS ROG Phone II на якість камери. Дивно, але цей смартфон має найкращі характеристики камери серед ігрових девайсів на ринку.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft випустила новий браузер. Тепер новинка може похвалитися збільшеною швидкістю роботи.