До 2050 року компанія SpaceX збирається доставити із Землі на Марс близько мільйона людей, а також будувати по сто космічних кораблів Starship на рік. Про це заявив її голова, винахідник Ілон Маск у своєму Twitter.

Так, щоразу, коли орбіти Землі та Марсу будуть вдало розташовані для польоту (це відбувається кожні 26 місяців), компанія доставлятиме на Марс по 100 тисяч чоловік.

Один з користувачів соцмережі запитав Маска в коментарях під твітом, чи означає це, що компанія планує переправити на Марс близько мільйон чоловік до 2050 року. І мільярдер підтвердив це припущення.

Наголошується, що в найближчих планах Маска виводити на земну орбіту близько тисячі космічних кораблів. Відомо, що вони будуть вилітати протягом місяця, коли Земля і Марс будуть знаходиться на малій відстані один від одного.

Нагадаємо, що 10 січня команда інженерів SpaceX підірвала мініатюрний танкер Starship, який був побудований всього за 20 днів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Ілон Маск анонсував випуск "розмовляючих" автомобілів Tesla.

Також портал Знай.uа писав, що 48-річний мільярдер Ілон Маск і його обраниця Граймс, які зустрічаються приблизно 2 роки, можливо стануть батьками.