Генеральний директор Tesla Елон Маск вирішив перевірити сторінку про себе у Вікіпедії.

Маск, фото - 24 Канал

“Тільки що подивився мою вікі в перший раз за багато років. Це божевілля!”, - повідомив Маск написав у твіттері в неділю.

Технічний мільярдер також не згоден з деякими формулюваннями в статті. “Може хто-небудь, будь ласка, видалити “інвестора”. Я роблю практично нульові інвестиції, - написав він.

“Якщо Tesla & SpaceX збанкрутують, я теж. Як і повинно бути”, додав він, маючи на увазі, що велика частина його багатства складалася з його акцій в двох компаніях.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Ілон Маск

Інший користувач Твіттера запропонував замінити термін “інвестор” на “бізнес-магніт”, на що Маск відповів “Так”, за яким послідували смішні смайлики і смайлики серця. Маск раніше жартував, що хотів би, щоб його називали бізнес-магнітом, а не інвестором.

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.