Samsung повинен був продемонструвати свій справжній бездротовий телевізор на CES 2020, але із-за деяких проблем вони не змогли. Але президент підрозділу оптичних дисплеїв Samsung Хан Чон Хі (Han Jong-hee) розповів про деякі характеристики бездротового телевізора.

Samsung Wall, gizchina

Він згадав, що бездротове телебачення Samsung дійсно бездротове, оскільки в ньому немає звичайного відеокабелю або навіть кабелю живлення. Оскільки на місці проведення виставки необхідні порти були недоступні, Samsung вирішила не демонструвати телевізор на виставці CES 2020.

Samsung TV, ITC

Цей бездротовий телевізор Samsung без кабелю живлення побудований на основі принципу електромагнітної індукції, і в ньому не повинно бути екранування в діапазоні чутливості. Одна з основних проблем, яку Samsung повинна подолати щодо функціонування телевізора, - це проблема відстані. Як тільки вони вирішать цю проблему, бездротовий телебачення може почати масове виробництво, і ми зможемо побачити його на виставці CES в наступному році.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.