Європейська комісія наполягає на єдиному методі зарядки мобільних пристроїв вже більш десяти років. Комісія робила це, заохочуючи постачальників технологій добровільно прийняти єдиний стандарт справляння плати. Тим не менш, схоже, що Європейська комісія зараз розглядає законодавчий підхід.

Смартфони Xiaomi

Деякі члени Європейського парламенту закликали Європейську комісію прийняти нормативні заходи, щоб змусити кожного постачальника смартфонів прийняти єдиний метод зарядки. У заяві, пішла за обговоренням, комісар Марос Сефковіч сказав, що комісія планує розглянути “законодавчий підхід” до вирішення проблеми.

Огляд нового смартфона Samsung

Європейська комісія планує провести голосування з цього питання на більш пізньому засіданні. Якщо європейські законодавці доб'ються свого, то такі компанії, як Apple, будуть змушені використовувати порт USB Type-C для зарядки iPhone і відмовляться від роз'єм Lightning.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.