За словами аналітиків Barclays Блейна Кертіса, Томаса Про’Меллі і Бейлі Харрі, моделі iPhone 12 буде поставлятися з “оновленої” передній системою TrueDepth. Іншими словами, це означає, що iPhone наступного покоління отримає покращену систему Face ID. На жаль, жодне з джерел не надає конкретних деталей.

Face ID iPhone X

Аналітики також заявили, що система задньої камери моделі iPhone 12 Pro матиме 3D-зондування на основі рішення глибини (ToF). Насправді в цьому немає нічого нового. У будь-якому випадку, вони також очікують, що модель iPhone 12 Pro буде мати 6 ГБ оперативної пам'яті. Варто відзначити, що з чіпсетами і ОС Apple приріст буде дуже помітним.

FaceTime на iPhone

Нагадаємо, що компанія Huawei займеться розробкою безпілотного авто. Правда, сама компанія створенням автомобілів не буде займатися, але зробить величезний внесок у розвиток безпілотних авто, як це зробив Ілон Маск з його

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei планує відмовитися від послуг Google, так що тепер корпорація буде виплачувати мільйони доларів творцям програм, які запустять сервіси для власної ОС від Huawei.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft сильно оновила браузер, Edge, так що тепер новинка буде працювати набагато швидше.