Очікується, що Samsung оголосить про випуск серії флагманських телефонів Galaxy S20 11 лютого. Нещодавно Макс Вайнбах з XDA Developers поділився живими фотографіями майбутнього смартфона Galaxy S20 + 5G. Тепер же в мережу злили відео з новими смартфонами.

Починаючи з дисплея Galaxy S20 + (SM-G986U), він підтримує максимальна роздільна здатність 1440 x 3220 пікселів. Він буде пропонувати високу співвідношення сторін 20: 9. Однак передбачається, що Galaxy S20 + буде оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм. Очікується, що Galaxy S20 і Galaxy S20 Ultra з 6,3-дюймовим та 6,9-дюймовими дисплеями будуть підтримувати однакову дозвіл і співвідношення сторін. Досить велика діагональ, навіть для смартфонів 2020 року.

Samsung Galaxy S10

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.