Відомий аналітик Apple Го Минхао повідомляє, що в 2020 році Apple випустить 5 нових iPhone. Ці пристрої будуть підтримувати технологію міліметрових хвиль/Sub-6 ГГц. Го Минхао ще раз процитував прогнози попереднього звіту для п'яти моделей iPhone в 2020 році. Буде нова 4,7-дюймова РК-модель, 5,4-дюймовий, 6,1-дюймовий (задня подвійна камера), 6,1-дюймовий (задня потрійна камера) і 6,7-дюймовий смартфон з OLED-екраном.

iPhone 2020, gizchina

Версія 5G від Apple буде мати версії Sub-6GHz і Sub-6GHz +. Для моделей mmWave в даний час йде розробка iPhone Sub-6GHz + mmWave. Цей смартфон, ймовірно, буде випущений в кінці третього кварталу 2020 року або на початку четвертого кварталу 2020 року.

У зв'язку з додаванням підтримки Sub-6GHz і mmWave, Guo Minghao очікує, що постачання телефонів iPhone 2020 складуть 80–85 мільйонів пристроїв у 2020 році. Це вище, ніж 75 мільйонів пристроїв для серії iPhone 11 в 2019 році.

iPhone 11 Pro Max

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Подивимося, що покаже яблучна корпорація в 2020 році.

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.