Серію Galaxy S20 покажуть публіці 11 лютого. В одній з останніх витоків розкриваються ключові деталі Galaxy S20 Ultra 5G, який є топ-моделлю всіх п'яти телефонів Galaxy S20.

Джерелом витоку є Макс Вайнбах з XDA Developers, той самий джерело, який злив живі фотографії Galaxy S20 + 5G. Його твіт розкриває деякі ключові характеристики пристрою. Вони переплутані, тому почнемо з камер.

За його словами, Galaxy S20 Ultra 5G буде мати 108-мегапіксельну основну камеру в парі з 48-мегапіксельною камерою з 10-кратним оптичним зумом і 12-мегапіксельною камерою з ультра широким кутом огляду. Насправді є чотири камери, але згадуються тільки три.

Samsung Galaxy S10

Переходячи від камери до оперативної пам'яті і конфігурації сховища, Galaxy S20 Ultra 5G буде доступний тільки в двох варіантах оперативної пам'яті - 12 ГБ і 16 ГБ. Так, ви правильно прочитали. В цьому році з'являться телефони з 16 ГБ оперативної пам'яті. Крім того, цікаво також побачити, що базова модель має 12 ГБ оперативної пам'яті. Це рекордно багато, враховуючи, що конкуренти не могли похвалитися такими ж показниками.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.