Роботизовані пилососи на ринку вже багато років. Але в даний час пилососи можуть звільняти від сміття тільки одна модель: Narwal T10.

NARWAL T10, gizchina

На виставці CES 2020 в Лас-Вегасі представник компанії сказав CNET, що у Narwal T10 є резервуар з чистою водою. Так що він може як чистити, так і протирати підлогу, а потім і позбавляти від накопиченого сміття та пилу.

На відміну від iRobot Roomba і інших моделей, представлених на ринку, Narwal має коробчату конструкцію з двома резервуарами для води всередині: один для чистої води та один для брудної води. Він витирає підлогу чистою водою і відсмоктує бруд з підлоги і швабри.

Narwal T10 може управлятися через додаток, яке дозволяє користувачам створювати планування будинку для зручної навігації.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.