Компанія Jackery, лідер інноваційних рішень в області портативного харчування і зовнішньої енергії, представила в цьому році на виставці CES два нових продукту - портативну електростанцію Explorer 1000 і Explorer 300. Експлорер 1000 виставлений на стенді Jackery CES: LVCC, Південний зал 3 - 30722.

JACKERY , gizchina

Серія Jackery Explorer - це серія літієвих портативних джерел живлення з розеткою змінного струму, портами постійного струму і USB. Серія тепер буде включати в себе Explorer 1000 і Explorer 300, в додаток до Explorer 500, Explorer 240 і Explorer 160.

Jackery Explorer 1000 і 300 забезпечують надійне живлення для основної електроніки, невеликих приладів і багато чого іншого. Вони ідеально підходять для різних видів діяльності, включаючи відпочинок на природі, кемпінг та аварійну готовність.

Jackery Explorer 1000 є найбільш потужним варіантом компанії Explorer, його постачання в березні варто 999,99 доларів, а Explorer 300 з'явиться в мережі в квітні з SRP 349,99. Ці дві моделі будуть доступні на Amazon, jackery.com і в деяких каналах партнерів.

Популярні новини зараз

На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Показати ще

Немає сумнівів, що ці акумулятори можуть зарядити не тільки телефони, але і ноутбуки, і можливо навіть автомобіль, в якості акумулятора.

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.