Нещодавно повідомлялося, про новий патенту на смартфон від компанії TCL. Цікаво, що цей смартфон використовує те, що ми можемо назвати дисплеєм, який можна прибрати, а також систему камер з чотирма задніми модулями. В даний час все більше виробників телефонів прагнуть до інновацій в області смартфонів. Ми бачили складні смартфони, складні дисплеї, растягиваемые дисплеї та інші. Тим не менш, багато з цих проектів ще не вийшли на ринок - можливо, це відбудеться в майбутньому.

TCL, gizchina

Згідно з повідомленням, TCL Mobile Communications подала заявку на патент 5 грудня 2019 року в Європі. Смартфон можна “розтягнути “в горизонтальному напрямку. Патент був включений в Глобальну базу даних ВОІВ по дизайну 23 грудня 2019 року. Як видно з ескізів зображень, телефон TCL використовує висувну конструкцію вліво-вправо, яка повністю розширюється до розмірів планшета. На передній панелі телефону немає камери, а на задній панелі чотири камери.

TCL, gizchina

Втім, це всього лише патент.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.