В даний час саме Huawei буде внесений у чорний список США. Але що, якщо Xiaomi був доданий в список теж? От що буде робити компанія. Під час інтерв'ю менеджер по продукції Xiaomi Абі Го розповів про кілька цікавих темах, у тому числі про заборону США.

Xiaomi

Зі свого боку, Xiaomi вже готова до можливої заборони з боку американського уряду. Вище керівництво заявило, що частина доходів компанії вже підживлює виробничі та напівпровідникові компанії, щоб створити мережу, яка може виробляти смартфони, не розраховуючи на допомогу американських компаній.

Xiaomi

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози

Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.