Другий флот ВМС США, створений для того, щоб протистояти Росії в Арктиці досягла "повної операційної здібності", оголосили ВМС США 31 грудня. Схоже, у Росії з'являться невеликі проблеми.

Флот, що базується в Норфолку, Вірджинія, діяв з 1950 по 2011 роки. Його дії були відновлені на початковій стадії в 2018 році, а тепер - в повній мірі, і тепер він може повністю функціонувати та виконувати своє головне завдання.

Флот буде проводити дії в Атлантичному і Північному океанах.

"У все більш складною середовищі безпеки в світі, наші союзники і конкуренти добре знають, що велика частина найбільш активних маршрутів поставок проходять на півночі Атлантики", - заявив глава флоту віце-адмірал США Ендрю Льюїс.

Армія США

Популярні новини зараз

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Зазначимо, що танення льодів дозволяє створювати нові торговельні шляхи, і в них теж доведеться стежити за безпекою.

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.