Xiaomi вперше випустила механічну клавіатуру Yuemi з 87 клавішами в жовтні 2016 року за ціною 299 юанів ($ 42). Після цього компанія в 2018 році приступила до випуску покращеної версії з 104 клавішами за ціною 329 юанів, а також механічної клавіатури Silent Pro Edition за ціною 599 юанів. Технічний гігант анонсував механічну клавіатуру Yuemi другого покоління в Китаї.

Yuemi Mechanical Keyboard, gizmochina

Клавіатура зберігає дизайн з 87 клавішами і ціною в 299 юанів. Новинка отримала корпус з алюмінієвого сплаву.

Клавіатура має 6-шарову конструкцію, а корпус виготовлений з алюмінієвої легованої сталі Н32 з чудовою обробкою і забезпечує велику зносостійкість. Відмінний девайс для тих, хто любить багато друкувати або грати в ігри.

Yuemi Mechanical Keyboard, gizmochina

Популярні новини зараз

Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші

ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким

Показати ще

Новинка також поставляється з 4 різними рівнями світлодіодного підсвічування. Клавіатура має вбудований 32-розрядний основний чіп управління ARM, частоту 1000 Гц, час відгуку 1 мс і підтримку до 11 натискань клавіш без проблем.

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.